Vypátraný a obvinený zlodej. Z diaľnice ukradli dlažbu a pletivo

10.07.2008 Celý región

Vypátraný a obvinený zlodej: Svidnícki policajti vzniesli včera obvinenie za prečin krádeže 19 ročnému mužovi z Prešova.
Obvinený Prešovčan 8.7.2008 v čase okolo 20:30 h rozbil kusom dlažby okno na pravej prednej strane osobného auta Citroen C3, ktoré bolo zaparkované na parkovisku za Obvodným úradom vo Svidníku. Z auta následne ukradol mobilný telefón. Krádežou a poškodením spôsobil škodu 5 500. - Sk. Počas tej istej noci sa vlámal aj do novinového stánku. Kusom betónovej kocky rozbil sklo v prednej časti stánku a cez mrežu zobral rôzne druhy cigár, čím majiteľovi stánku spôsobil škodu 1 400. - Sk. Betónovou kockou stihol rozbiť aj sklo na jednej z predajní elektra vo Svidníku. Odtiaľ chcel ukradnúť tovar, avšak po zaznení poplašného signálu ušiel preč. Poškodením predajne spôsobil jej majiteľovi škodu 5 500. - Sk. Obvinený mladík bol políciou zadržaný, umiestnený do cely policajného zaistenia a bol naňho spracovaný podnet na vzatie do vyšetrovacej väzby.

Z diaľnice ukradli dlažbu a pletivo:
Na políciu v Chminianskej Novej Vsi oznámil včera pracovník diaľničnej spoločnosti krádež betónovej dlažby a pletiva.
Doposiaľ neznámy páchateľ ukradol v dobe od 1.4.2008 do 8.7.2008 spod jedného z diaľničných mostov za obcou Široké v smere na Poprad 280 ks betónovej dlažby a 80 m pletiva, ktoré bolo osadené popri diaľnici. Krádežou vznikla diaľničnej spoločnosti škoda vo výške 38 000. - Sk. Polícia v danom prípade začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.
 

Vyberte región